Om-mig-forfatterprofil-sandra-niebak

Om mig

Jeg er født i 1985, og forfatterdrømmen har lagt i mig siden, at jeg var barn, hvor jeg skrev små historier til skuffen.

Jeg har altid været fascineret af psykologiske thrillers. Suspense, cliffhangers og plottwists, der både overrasker og chokerer læseren. ”Brødkrummerne” der bliver serveret undervejs, og ligesom man tror, at man har regnet den ud, kommer overraskelsen.

Ideen til ”Når tiden fortæller sandheden” er udsprunget for flere år siden – en specifik scene i mit hoved, bogens kapitel 1, om manden på stranden med lommeuret, hvis skæbne pludselig ændres drastisk. Det blev til lidt af en mission at finde ud af, hvordan det hele hang sammen. En rejse, jeg for alvor besluttede mig for at tage på, under barslen med mit første barn.

Jeg er drevet af at skrive ud fra det psykologiske aspekt, hvor der stilles krav til læseren undervejs – at skabe historien, der bliver hos dig, også efter den er slut.

Er du interesseret i at høre mere om mit forfatterskab, kan du også følge med på Instagram og Facebook.

Kontakt mig

Du er velkommen til at sende mig en mail på kontakt@sandraniebak.dk